Skovlund Ansager HK

Donation/Sponsor støtte


DONATION TIL SA HK - SKOVLUND ANSAGER HÅNDBOLDKLUB

I Skovlund Ansager Håndbold Klub – SA HK, har vi oprettet muligheden for at støtte Skovlund Ansagers nye håndboldklub med en ekstraordinær donation i form af et økonomisk tilskud, som i denne her besynderlige tid, og i tiden der kommer efter, er det mere aktuelt end nogensinde før.
 

Ansager Idrætsforening – AIF, som ekskluderede 2. Divisionsspillerne og deres udvalg, har valgt at beholde spillernes og udvalgets opsparede kapital på kr. 91.521,50, penge som pigerne og udvalget selv har oparbejdet i form af bl.a.: Farmer bankospil, Servering, sponsorater mv.
AIF har ikke i de sidste 2 år har haft én eneste krone i udgift til divisionsholdet, hverken til halleje, organisationsgebyr, trænerløn, stævner osv. for GRATIS at kunne profilere sig som en divisionsklub.

 

En donation til SA HK, er til Dig der gerne vil give et lille bidrag til Skovlund Ansagers nye Håndbold Klub, privat- som erhvervsmæssigt og som er interesseret i lokal håndbold - og i, at foreningslivet trives med mange spændende håndboldkampe på forskellige niveauer i vores lokale idrætshal.
 

Formålet er at yde klubben et særskilt økonomisk bidrag og støtte til f.eks. spilletøj, træningsudstyr, turneringsudgifter m.m. alt sammen til glæde og gavn for håndboldspillerne og rammen omkring i SA HK.

 

Du kan donere et hvilket som helst beløb via foreningens konto på: Reg nr.: 7381 - Konto nr.: 4144 07 7488

- Det vil også være muligt at indbetale beløb via Mobilepay på nr. 750875


Vær med! Gør en forskel - for en klub, der gør en forskel for så mange i lokalsamfundet!

På forhånd - Tak for støtten.

Bliv medlem
SA HK har fået nyt medlemssystem, hvilket betyder alle foreningensmedlemmer, trænere, ledere, hjælpere, udvalgs- & bestyrelsesmedlemmer skal registreres i sysetmet.
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores Facebook side
Skovlund Ansager Håndbold Klub | Lærkevej 16 | 6823 Ansager | Tlf.: 4035 2208 | CVR. nr. 4137 2478