Skovlund Ansager HK

Rollebeskrivelser - Hvad kan jeg hjælpe med?


Dette hold er for dig, som gerne vil hjælpe med lidt af hvert. Måske kan du bage en kage til vores events, eller stå i døren med kampfoldere. Så hjælper du med en konkrete opgave vi står med. Det er som oftest små opgaver som tager kort tid.Er du god til at "fange momentet"? Vi sukker efter skønne billeder, der kan vise hvor herlig en forening, vi har.


Med dit mobilkamera kan du lave de gode, korte videoer, der kan fortælle, hvem SA HK er eller filme en sjov træning.

Vi har mange ønsker og drømme - vil du være med til at muligegøre dem gennem et godt sponsorarbejde?


Du skal kunne lægge en strategi for at kontakte potentielle sponsorer – du kender muligvis allerede nogle – og du skal være god til at spotte puljer og andre støttemuligheder.


Vil du gerne hjælpe med nogle praktiske opgaver på et af SA HK´s hold? Det kan være alt fra oprydning efter træning til planlægning af fællesspisning eller hjælp til at alle håndboldspillere får alle informationer, der kommer ud fra bl.a. trænere og bestyrelse.

Vil du gerne bidrage til fællesskabet i SA HK, men ved ikke helt hvordan dine kompetencer kan bringes i spil? eller har du en idé til nye opgaver eller frivillig-roller? 

Så send en mail til: sb@sb-c.dk


 


Vil du være med til at sætte retningen? I bestyrelsen er vi klar til at modtage gode ideer og teame op med dig, der vil være med til at sætte skibe i søen og sejle dem i havn.
Se frivillig roller - læs mere...!
Bliv medlem
SA HK har fået nyt medlemssystem, hvilket betyder alle foreningensmedlemmer, trænere, ledere, hjælpere, udvalgs- & bestyrelsesmedlemmer skal registreres i sysetmet.
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores Facebook side
Skovlund Ansager Håndbold Klub | Lærkevej 16 | 6823 Ansager | Tlf.: 4035 2208 | CVR. nr. 4137 2478