Skovlund Ansager HK

Samarbejdsklub Skjern


Kære samarbejdsklub
 
Året 2022 kunne ikke blive afsluttet på en bedre måde for Skjern Håndbolds vedkommende 😊
 
Fredag aften vandt vi over ærkerivalerne fra TTH Holstebro, og tirsdag aften kulminerede det med en sejr over Mors-Thy Håndbold i Skjern Bank Arena, som også betyder at vi har kvalificeret os til Santander Final4 i februar måned.
 
Billetsalget til Final4 er i fuld gang på Tophåndbolds hjemmeside. Køber du en billet nu, kan du frem til den 5. januar få den ombyttet til en billet i det hjørne som Skjern Håndbold får tildelt. Dette hjørne kender vi endnu ikke.
 
Mere information vedr. Final4 i starten af januar måned.
 
Med ovenstående vil vi gerne ønske jer alle en rigtig Glædelig Jul og et Godt Nytår. Samtidig vil vi sige tusind tak for det altid gode samarbejde vi oplever ude ved jer i klubberne og tusind tak til alle jer, der allerede har været med til indløb – TAK 😊 Vi glæder os til det nye år, som igen byder på flere oplevelser i Skjern Bank Arena.
 
Ps. Til de af jer, der skal deltage i Skjern Bank Julecup, ønsker vi jer et rigtig godt stævne – og naturligvis også til jer, der evt. skal deltage ved andre julestævner.
 
På gensyn i 2023 i Skjern Håndbold og Skjern Bank Arena!
 
Venlig hilsen
 
Skjern Håndbold A/S
Ranunkelvej 9
6900 Skjern
Bliv medlem
SA HK har fået nyt medlemssystem, hvilket betyder alle foreningensmedlemmer, trænere, ledere, hjælpere, udvalgs- & bestyrelsesmedlemmer skal registreres i sysetmet.
Bliv medlem

Sponsorer


Kalender
Besøg vores Facebook side
Skovlund Ansager Håndbold Klub | Lærkevej 16 | 6823 Ansager | Tlf.: 4035 2208 | CVR. nr. 4137 2478